

- Не се притеснявайте, много хора го правят.
- Да, ама тя мисли, че аз и отговарям!

- Ами, синко... загубих един бас.

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Овесените ядки са източник на сложни въглехидрати и могат да заситят тялото за дълго, тъй като се отличават с богат състав на полезни вещества и нисък гликемичен индекс
Измиването на някои продукти води до разпространението на бактерии и редица други негативни ефекти
Можете да си приготвяте някои неща преди лягане, съветват специалисти
Дали е пресолено, сухо, с неправилен сос - това са класически пропуски, които са поправими с опита
Вижте кои са те и как да ги консумираме
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи
Вижте лесната рецепта и веднага запретнете ръкави
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
Тук става въпрос за прекаляване, дори до мания на тема здравословно хранене